٧٠هزار شغل درمناطق روستایی ایجاد میشود. این خبری است که اصغر نورالهزاده مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید اعلام کرده و توضیح داده است؛ دولت برای ایجاد این ٧٠هزار شغل لایحهای تنظیم و تصویب کرده است که براساس آن ١,۵میلیارد دلار از منابع صندوق توسعه ملی برداشت میکند
شهروند نوشت: ٧٠هزار شغل درمناطق روستایی ایجاد میشود. این خبری است که اصغر نورالهزاده مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید اعلام کرده و توضیح داده است؛ دولت برای ایجاد این ٧٠هزار شغل لایحهای تنظیم و تصویب کرده است که براساس آن ١,۵میلیارد دلار از منابع صندوق توسعه ملی برداشت میکند و به صورت وامهای اشتغال دراختیار روستاییان قرار میدهد. البته برداشت این مبلغ از صندوق توسعه ملی نیازمند تصویب نمایندگان مجلس است. او همچنین به منابع خبری گفته است؛ مشاغل مورد نظر تا پایان امسال ایجاد میشود. با این وجود جمشید عدالتیان کارشناس بازار کار به «شهروند» میگوید: اختصاص ١.۵میلیارد دلار به آن معناست که دولت برای هر شغل حدود ۶۵میلیون تومان تسهیلات درنظر گرفته است که اگر این رقم محقق شود، اتفاق اقتصادی بزرگی در روستاهای کشور رخ میدهد. او تأکید میکند: رقم اعلامشده، عدد بزرگی است و تا آنجا که به یاد دارم، مجلس تاکنون با برداشت چنین رقمی از صندوق توسعه ملی مواجه نبوده و بعید میدانم با این رقم موافق شود.
محسن ایزدخواه دیگر کارشناس بازار کار نیز به «شهروند» توضیح میدهد: مشکل اشتغال در ایران و بهویژه در روستاها به وام خلاصه نمیشود و چالشهای بزرگی مانند تأمین بازار برای بنگاهها، موانع و فرآیندهای مزاحم و دستوپاگیر کسبوکار، دلالی و رانت و… اصلیترین دغدغه بنگاههای کاری به شمار میآیند و به همین دلیل عمر مشاغل ایجادشده در ایران بسیار کوتاه است. او البته تأکید کرده است؛ ایجاد ٧٠هزار شغل زودبازده تا پایان سال، کمی دور از انتظار است و اگر مجلس با این لایحه موافقت کند، تخصیص و جذب این منابع هم ممکن است بیشتر از زمان گفتهشده طول بکشد، چه برسد به ایجاد تمامی این مشاغل در فرصت کوتاه ۴ماهه تا پایان سال.
لایحه دو فوریتی اشتغالزایی روستایی به مجلس رفت
اصغر نورالهزاده مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید از رایزنی با رئیس مجلس برای اولویت دادن به لایحه برداشت ۱.۵میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی برای طرحهایی اشتغالزایی و اختصاص آن تا پایان امسال خبرداد. او دراینباره به مهر گفت: این لایحه در هیأت دولت تصویب شده و با قید دو فوریت تقدیم مجلس شورای اسلامی شده است تا در اولویت بررسی قرار گیرد.
وی گفت: امیدواریم درصورت تصویب دو فوریت آن، لایحه هرچه زودتر در دستور کار مجلس قرار گیرد تا در مدت باقیمانده تا پایان سال امکان استفاده از این تسهیلات برای اشتغالزایی در مناطق محروم فراهم شود.
برچسباشتغالزایی روستایی صندوق توسعه ملی لایحه دو فوریتی مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید
همچنین ببینید
برخورداری 665 بنگاه صنعتی از منابع ریالی صندوق توسعه ملی در دولت یازدهم
بانک صنعت ومعدن اعلام کرد: طی دوره فعالیت دولت یازدهم تاکنون، مبلغ ۱۵ هزار میلیارد ...