این فعال بخش معدن با تاکید بر اینکه باید این معادن به چرخه تولید بازگردند، اظهار داشت: باتوجه به بازارهای جهانی و افق میان مدت اگر شرایط کسب و کار بهبود یابد، سیاست های انقباضی به اجرا نرسد و به تاسیس واحدهای کنستانتره از طریق تسهیلات و مساعدت دولت کمک شود، توسعه در بخش معدن و افزایش ظرفیت اتفاق می افتد.
وی با اعلام اینکه ما با دولت در یک نقطه مشترک هستیم که اینکه محصول با ارزش بالاتر تولید کنیم، افزود: این خواسته دولت و معدنکاران است و این نقطه ای است که همه روی آن اتفاق نظر داریم اما در مسیر دستیابی باید اجماع نظر میان ذی نفعان باشد.
غرقی با بیان اینکه سیاست های انقباضی تاثیری ندارد، اظهار داشت: یکی از شروط تکمیل زنجیره این است تامین مالی برای واحدهای کنسانتره و گندله است اما هنوز در این بخش شرایط برای سرمایه گذاری خارجی نیست و دولت هم امکان تامین نیاز مالی برای تاسیس این واحدها را ندارد.
وی با تاکید بر اینکه پس معادن راهی جز صادرات ندارند زیرا تامین منابع مالی آنها از این طریق صورت می گیرد، اظهار داشت: تاسیس واحدهای گل گهر و چادرملو با ارزهای حاصل از صادرات بوده و دولت کمکی به این واحدها نداشته است.
عضو هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان محصولات معدنی با اشاره به اینکه اگر قرار باشد که جلوی تنها منبع صادراتی را بگیریم با کدام پول واحدهای تولیدی ایجاد شوند، گفت: سیاست های انقباضی فقط معادن بیشتری را تعطیل می کند.