وی اضافه کرد: اجرای مصوبه ادغام اتحادیه های همگن باید همسو با ارتقای صنوف باشد و برای اجرای آن همه جوانب و نیازهای اصناف در نظر گرفته شود.
«رحیم زارع» عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، اعلام کرد: حذف بروکراسی (کاغذبازی اداری) در تسهیل کارها بسیار موثر است و باید با اجرای مصوبه ادغام اتحادیه های همگن، شاخ و برگ های اضافی حذف شود و با یک برنامه منسجم و دستورالعمل کارشناسی پیش برویم.
وی افزود: ادغام اتحادیه های همگن در بیشتر استان های کشور با موفقیت اجرا شده است و در تهران نیز باید عملکرد موفقی را داشته باشیم؛ چون افزون بر تسهیل امور صنوف، سبب کاهش هزینه ها می شود.
«الیاس حضرتی» عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، در این زمینه گفت: برنامه هیات عالی نظارت برای ادغام اتحادیه ها مصوبه خوبی است و مجلس از ادغام اتحادیه ها و ایجاد اتحادیه های منسجم و مستقل استقبال می کند.
«زهرا سعیدی» عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، نیز در این مورد اعلام کرد: از نظر مطالعاتی به دنبال توسعه و رونق بنگاه های اقتصادی هستیم و ادغام اتحادیه های مشابه، به توسعه واحدهای صنفی و توسعه اقتصادی کشور کمک می کند.
سعیدی افزود: ادغام اتحادیه های همگن افزون بر چابک سازی اتحادیه ها و تقویت آنها، به تقویت منافع ملی می انجامد.
به گزارش ایرنا، نوزدهم اردیبهشت امسال هیات عالی نظارت بر سازمان های صنفی کشور در یکصد و یازدهمین نشست خود طرح ادغام اتحادیه های همگن را تصویب کرد و قرار شد اتحادیه ها در سه ماه نسبت به ادغام و چابک سازی اقدام کنند.
ترکیب هیات عالی نظارت بر سازمان های صنفی کشور شامل وزیر صنعت، معدن و تجارت، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزیر کشور، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وزیر دادگستری، وزیر امور اقتصادی و دارایی، رئیس شورای عالی استان ها، فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی، هیات رئیسه اتاق اصناف ایران، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، دبیر کل اتاق تعاون ایران و نماینده بسیج اصناف کشور است.
نمایندگان مجلس: ادغام اتحادیه های همگن، به اقتصاد غیردولتی رونق می دهد
صفحه: 1 2