خانه > اخبار > ۱۵۰درصد بیشتر از درآمدهای نفتی، مالیات گرفتیم

۱۵۰درصد بیشتر از درآمدهای نفتی، مالیات گرفتیم

رئیس سازمان امور مالیاتی با بیان اینکه ۱۵۰ درصد بیشتر از درآمدهای نفتی درآمد مالیاتی داشتیم، گفت: نسبت مالیات بر تولید ناخالص داخلی در ایران، ۸ درصد است.

 به نقل از صدا و سیما، سیدکامل تقوی نژاد رئیس سازمان امور مالیاتی کشور در حاشیه نشست مالیاتی سازمان ملل گفت: ۱۵۰۰ درصد بیشتر از درآمدهای نفتی درآمد مالیاتی داشتیم.

وی در ادامه افزود: تاکید جدی در نشست سازمان ملل بر این موضوع بود که باید بیش از ۱۵ درصد از تولید ناخالص داخلی به مالیات اختصاص یابد.

معاون وزیر اقتصاد گفت: در نشست های سازمان ملل مطرح شد که در اسکاندیناوی این عدد به ۴۰ و در آمریکا به ۲۵ درصد می رسد که البته طبق اعلام مسوولان نشست، آمریکایی ها مالیات واقعی را پرداخت نمی کنند و باید افزایش یابد.

رئیس سازمان امور مالیاتی نسبت مالیات بر تولید ناخالص داخلی در ایران را ۸ درصد اعلام کرد و گفت، البته قرار است در پایان برنامه به نسبت معقول متوسط جامعه جهانی یعنی یازده درصد برسد.

تقوی نژاد گفت: با پیروی از سیاست های اقتصاد مقاومتی در سال ۹۵ درآمدهای مالیاتی ۱۵۰ درصد درآمدهای نفتی شد و از آن پیشی گرفت.

رییس سازمان امور مالیاتی گفت: نفت متعلق به همه نسل هاست و نسل های آینده هم باید بتوانند از آن استفاده کنند.

معاون وزیر اقتصاد تاکید کرد: افزایش مالیات از طریق فشار به مودیان موجود به دست نیامد و در سال گذشته ده هزار میلیارد تومان از طریق مبارزه قاطع و جدی با فرار مالیاتی و شناسایی سیصد هزار مودی جدید که سابقه ای در پرداخت نشدند حاصل شد.

رئیس سازمان امور مالیاتی مناطق کمتر توسعه یافته را دارای مشوق های مالیاتی خواند و افزایش تولید و اشتغال و صادرات را محور برنامه های سازمان امور مالیاتی کشور اعلام کرد.

همچنین ببینید

روز پایانی معاملات هفته بورس به روایت نمودار

چه سهم‌هایی در بلندمدت بازدهی بیشتری دارند؟

چالش‌های بازارسرمایه با دو منشاء درونی و بیرونی در عملکرد بازار تاثیرگذار است. آن دسته از ...